Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevim o ktere zemi pisete. Pokud vim EU plati zapadni Evropa . Vychodni ji jen saje. Nebo pisete za Nemecko ? Fakt blabol co jste zesmolil. Mimo toho, nikdo v EU neni na retezu.

3 5
možnosti

Mimo to, takove psane a recene bludy delaji z Ceska furt vychodni (divokou), zaostalou Evropu ( ne stredni). EUEUEU

4 5
možnosti
Foto

Doufám, že konec EU nastane dřív, než nás stihne všechny ožebračit úplně. ;-(

6 4
možnosti

Když čtu tento blábol, myslím si, že konec Trikolóry nastane mnohem dřív. A když čtu některé diskusní příspěvky, myslím si, že vystoupení z EU bychom potřebovali jak prase drbání. Pak bychom se tam zchudlí a zaostalí s prosíkem vraceli a konečně bychom si toho začali vážit. EU není něco nad námi, jsme to my, všechna důležitá rozhodnutí schvaluje i náš premiér. A bez respektování společných hodnot - např. právní stát, což je snad hodnota, po které jsme za totáče toužili - nemůže fungovat žádný spolek.

9 1
možnosti

Eu ovšem nemusí nutně skončit, pokud to nebudou chtít ty státy, které dotují ty chudší. A co se týče odchodu typu czexit - ještě neviděl žádnou kalkulaci, kolik by to stálo. Což je docela důležité, protože když lidi uvidí, že jim život.úroveň sníží o 30% a víc, tak do toho samozřejmě nepůjdou.Bližší košile než kabát - tak myslí člověk.

0 0
možnosti

Proč jen o 30%. Pohleďme realitě zpříma do očí. O 50, možná o 60% i víc.

0 0
možnosti

Kdybych věděl, že to pomůže, tak bych se za to, jako ateista, i modlil. (Díky Bože alespoň za ty devadesátky.) Pro začátek by mně ale stačilo, kdyby povolili alespoň konání referenda o setrvání v EU. Já vím, že to je poněkud neskromné přání.

2 2
možnosti

80 % lidí nemá ani ánung, jak EU funguje.

3 0
možnosti

Evropa si podřezává větev tím, že odmítla své duchovní kořeny a prožívá určitou kolektivní noc ducha. Z toho vyskakují problémy rychleji, než se je stačí řešit.

2 2
možnosti

I78v89o 50B57o24u26š97e

7. 12. 2020 8:26

Duchovni koreny....;-D

1 0
možnosti

Pripravujte sa!

Vaša kolegyňa populistka pani Šichtářová už 15 rokov píše blogy so zaručenými informáciami, že EU, eurozóna do roka skrachuje. To že do jedného roka eurozóna skrachuje bude písať nielen ona, ale aj jej deti, vnúčatá, pravnúčatá....;-D;-D;-D

7 8
možnosti

Samozřejmě že eurozóna zkrachuje. A Česká republika také.

Každé dlouhodobé žití na dluh jednou musí skončit krachem.

8 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, EU prospívá jen čerpačům dotací a ostatní v podstatě okrádá zvýšenou inflací. Je třeba vypsat referendum o vystoupení z EU, nejpozději20 let od vstupu, tedy v roce 2023.

3 7
možnosti

Kdo jso ti cerpaci ;-D ( postkomunisticke zeme !!)

1 2
možnosti

J61a79n 61R13á12ž

6. 12. 2020 19:42

Spolek, jehož vedení se z nedostatku respektu uchýlí k vyhrožování svým členům a prosazování svých pravidel diktátem, nemá šanci na dlouhé přežití.

Mne zaujalo, jek roste počet těch, kdo začínají mít diktátu EK už plné zuby. Už nejenom Orbán nebo Kacziński, či Salvini, ale i rakouská ministryně turistiky Elisabeth Köstingerová svým výrokem "Nebudete nám diktovat, co máme dělat" se ke kritikům zahraničního vměšování do vnitřních záležitostí členských zemí EU přidala a kancléř Kurz ji v tom podpořil.

Myslím že nastala doba, kdy bude docházet stále častěji k selektování toho, co se z nařízení EK bude v jednotlivých státech akceptovat a co ne. A to bude začátek konce EU v nynější podobě.

12 5
možnosti

Myš, která řvala.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS