Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Dotace z EU je také nutné ponížit o naše peníze, kterými ČR spolufinancovala projekty, určené EU - např. obec postavila na mírném kopci rozhlednu, jelikož byl např. ROK ROZHLEDEN, ačkoliv víc potřebovala třeba novou kanalizaci. A vůbec dotace z EU jsou jen byrokratickým zásahem do přirozeného konkurečního prostředí;-(.

0 0
možnosti
AM

Že zcela nepřirozené, pro výtěžnost zakládané smrkové monokultury budou mít s klimatickými změnami velké potíže, tvrdili ochránci přírody spoustu let a nikdo je neposlouchal, Šumava není mrtvá, naopak jako zázrakem ožívá, spustily se přírodní samoočistné mechanismy a do budoucna je vysoce odolná, proč vaši dva poslanci hlasovali pro gigantické zadlužování státu?, inkluze není vinna propadem školství ......... tak by se dalo pokračovat .

Jenom ideologické blábolení ne nepodobné komoušům, jen s opačným znaménkem.

Ano, tato země nevzkvétá, ale volbou Trikolóry se to může leda zhoršit...

2 1
možnosti
Foto

Hezká sbírka populismů ;-D

3 0
možnosti
Foto

No faktem je, že žádný národ, který se zakonzervoval a nebyl "progresivistický" nepřežl a do budoucna ani nepřežije.

Zaostávání školství začlo dávno před inkluzí a zaostává právě pro lpění na nějakých zaběhlých stanardech (např. Finsko, které se považuje ve vzdělání za špici, inkluzi nemají-tam to co je nazýváno u nás inkluzí je běžný standard a nejen tam.

Na našem členství v EU vyděláváme všichni, bez těch co u nás investovali své peníze a berou si z toho dividendy bysme ztratili mnohem více než 7,6% současného HDP.

K té vaší elektromobilitě-vašim způsobem uvažování bysme ještě v lepším případě jezdili na povozech v horším chodili pěšky. Obdobná argumentace jako ta Vaše totiž probihala na počátku automobilismu, letecké dopravy...

U těch pohlaví co Vám na tom vadí, že se někdo identifikuje s jiným pohlavím? Není to snad jedno? Ono ohrožení rodiny jde spíš od prsaté sekretářky, než od gay, lesby či někoho nebinarního...

Takto by se dalo postupovat prakticky u všech vašich bodů, buď jsou to hlouposti zcela nebo částečně.

Jediné co je fakt je, že bysme neměli k politice přistupovat ve stylu po nás potopa-tedy například rozhodně nevolit trikoloru

3 3
možnosti
Foto

Al pokud Vás "novoty" tak iritují doporučují přidat se např. k Amišům

1 1
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi v tom, že ve světě se děje mnoho překvapivých "věcí" nad nimiž zůstává rozum stát. Domnívám se však, že většinou za nimi stojí ti, kteří pak s uspokojením pozorují, jak se rozmanité a nesmyslné teorie a hypotézy ujímají a sjednocují lidi k použití - v přípravě pro volby. Toho nelze dosáhnout /dosahovat/ bez předstírání hlouposti či nějakým způsobem omezeného myšlení. Je to mrzký způsob, mrzká technologie dosahování moci. Mrzká politika ve vztahu k občanům, voličům. Snad tisíckrát bylo mnohými lidmi vysvětleno, co myslel Václav Havel pojmem nepolitická politika (v podstatě nepolitikaření). A stále dokola a zas aznovu se jsou někteří lidé ochotni se tomu připitoměle posmívat. Aby tak mohli činit, potřebují lidi jako jste Vy. Nebo je snad možné, že ani Vy byste to dodnes nepochopil, když jste pro tu myšlenku tak prostou a srozumitelnou použil výraz nepolitický havlismus? Dobrý příklad opaku nepolitické politiky je přímý, neomalený a průhledný politický manévr oslabující nezávislost ČT. Srocení pod Trikolórou je pro mne nevolitelné, neboť je považuji za součást politické síly, která je připravena demokracii ohlodat na kost pozbývající právo nazývat se demokracií.

3 1
možnosti
JL

Dobrá kritika, nic nového - mluvíte o svobodě, ale jak si ji chcete vydobýt a co by to stálo, takový czexit? Jak chcete zdanit ty koncerny a banky, když vám to Brusel nedovolí? Kde vezmete zdroje? Čechy v porovnání s Amerikou jsou aspoň uklizené, nevraždí se tu jako tam, nefetuje tolik, není tu bordello jako tam (speciálně Kalifornie) - a je to země kapitalistické svobody a pořádku a nekonečných možností, že? Takže svoboda - vocuď pocuť, tahle naše j pořád lepší.

0 0
možnosti
JT

J91i30r70i 36T47i39c85h26y

4. 1. 2021 17:02

Proc se pouziva nazev "progresivni", kdyz s pokrokem nemaji nic spolecneho, naopak.

0 0
možnosti
JZ

S něčím se dá souhlasit, ovšem vyplácení dividend nemá nic společného s EU. To je demagogická lež. Ty si nechají vyplácet prakticky všichni vlastníci firem, českých i zahraničních, i ruští, švýcarští a z dalších států, které nejsou členy EU.

1 0
možnosti
Foto

K24a43r60e76l 12C76a63c93h

4. 1. 2021 19:03

Jistěže - problém dividend, které jdou do zahraničí nemá nic společného s EU. Je to jen důsledek naprosto zpackané privatizace. Patří-li většina podniků v ČR zahraničním vlastníkům, jdou dividendy logicky do zahraničí. Za to si můžeme sami. To se již nedá napravit. Ale autor má pravdu v tom, že současná EU je tragický projekt. Nevím, jak se jí v historii po jejím rozpadu bude říkat. Že by jako CK mocnářství - žalář národů? Já tomu prozatím říkám IV. Velkoněmecká říše. Ta III. VNŘ neměla příliš dlouhé trvání, tak to Němci zkusili jinak, méně nápadně, bez použití armády - ovládnutím ekonomiky.

2 4
možnosti
JV

Jsou vsichni v tom vasem spolku takovy "supr inteligenti" ?? ;-D;-D

5 1
možnosti
ZJ

Ve kterém spolku jste Vy"supr inteligente"

2 2
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 704x
1. místostarosta Českého Krumlova
www.daliboruhlir.cz 
Ekonom a politik

Seznam rubrik