Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Jestli je vedení Trikolory stejné jako Vy, pak asi stojí za úvahu ji volit. Program sice nic moc (tedy spíš nic než moc), ale zase máte smysl pro humor a užijeme si s Vámi spoustu legrace. Protože následující věta jistě nebyla myšlena vážně :

Díky tomu, že Trikolóra dělá vše proto, aby věci probublaly zpod pokličky ven, zmírňuje tím dopady rozhodnutí, která činí jiní. Vláda si pak nedovolí přijmout rozhodnutí v tak razantním duchu a to i díky třem našim poslancům.

Zdroj: https://daliboruhlir.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=765007

0 0
možnosti
LC

Oni to kluci nějak vyřeší. Politika je o kompromisech. V trojkoalici ODS přistoupí na to, že euro přijmeme, ale jen kovovky a migranty jen v počtech jaké nám přidělí EU. No a ve dvojkoalici Stanaři prosadí, že trávy může jednotlivec držet jen omezené množství, maximálně půl kila. A pokud se týče migrace, tak se shodnou na počtech s ODS. Kulturu v našich městečkách a vesnicích je třeba oživit a vymést všechnu tu čecháčkovskou a moraváckou zatuchlinu.

2 0
možnosti
DR

Je to věc názoru. Osobně s názorem autora souhlasím. Můj hlas proto nikdy nedostane žádná partaj spolčená v kterémkoli z těchto pofidérním předvolebních spolků, ale pouze taková, která má odvahu kandidovat sama za sebe.

3 0
možnosti
ZJ

Rychetský - Pravda a Láska je tu stále.

2 0
možnosti
OU
OU
Foto

K68a15r52e16l 16C48a30c22h

3. 2. 2021 14:50

Nevím, jak je na tom Trikolora s preferencemi v současné době. Jestliže však Rychetský zařídil vypuštění některých klauzulí z volebního zákona tak, jak jsem vyrozuměl, bylo by vhodné, aby toho Trikolora využila. Když už se má do sněmovny dostat za pomoci upraveného zákona kdejaký odpad, ať je tam alespoň pár rozumných lidí. Chce to tedy se přivěsit na nějakou stranu, která má jistotu překročení 5% a dopředu si vyjednat podíl na mandátech podle předvolebních preferencí. Také nevím, proč všichni dávají SPD nálepku nácků a extremistů. Sice bych úplně celý jejich volební program nepodpořil, ale valnou většinu ano a nevidím v něm nic nacistického ani extremistického. Čili ta nálepka je pouze diskreditační, aby se dříve zavedené strany zbavily konkurence. Předpokládám, že lidé nejsou úplně na hlavu padlí aby to neprokoukli a volební zisk SPD poroste.

5 0
možnosti
Foto

Pár rozumných lidí? To myslíte dva? A které? ;-D

0 1
možnosti
SL

Kdo by se chtěl spojit s Trikolórou? :-)

1 0
možnosti
ZZ

Po tom, co ústavní soud udělal naprostý guláš ve volebním zákoně, se takových nevěst najde určitě dost.

Budou li trikoloristé chytří, tak pojmou alespoň 2 manželky, které by se do parlamentu samy nikdy nedostaly !!!!

;-D;-D;-D

2 4
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 704x
1. místostarosta Českého Krumlova
www.daliboruhlir.cz 
Ekonom a politik

Seznam rubrik