Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A Trikolora to vidí stejně?

0 0
možnosti

Posta by se měla privatizovat. Hned. Jiná cesta není.

0 0
možnosti

J12a47n 75R37á54ž

16. 4. 2023 14:24

Souhlasím s názorem, že vedení měst a obcí by mělo mít možnost spolurozhodovat o umístění poboček ČP, nikoliv však o jejich počtu.

PS.Jak je poznat, tak ČP je dlouhodobě v rozkladu a je to vina hlavně v neschopnosti jejího managementu Což je jev běžný u státního podniku.. Chaotické rušení poboček je jen důsledkem tohoto jevu. Rakušan místo nesmyslných debat se starosty o zachování určitých poboček, by měl raději pro Češkou poštu hledat rázného krizového manažera s nedílnou pravomocí rozhodovat o její restrukturalizaci nebo předat ČP pod správu např. DHL, jako se stalo Deutsche Bundespost, která od té doby funguje a nepotřebuje provozní dotace od státu.

2 0
možnosti
Foto

Ale, no tak, ....

Napadáte vládu, ale byl to postup a přístup České pošty, s.p., která sice mohla mít rámcové zadání od ministra (od vlády spíš ne), ale určitě neměla zadání zavřít vám poštu na sídlišti. Když se tváříte korektně, tak takový i buďte.

Na druhé straně bych se, být vámi, moc nechlubil neprozíravostí vaší i zastupitelstva, protože o nějaké agónii či konci ČP se diskutuje již desítky let. Co jste za tu dobu pro svou pobočku udělali vy? Aha: odmítli jste dál jednat, když vám nechtěli dát podíl na jejich (směšných) tržbách.

To jste se moc nevyzdobili.

5 2
možnosti

Pokud se objem činností, které ČP zajiš ́tuje snížil za posledních 20 let o 40% tak není řešením zachovat počet zaměstnanců a poboček na současné úrovni, ale pokud by se měl pan autor spolupodílet na nákladech "své" pobočky asi by ihned našel jiné řešení

6 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 704x
1. místostarosta Českého Krumlova
www.daliboruhlir.cz 
Ekonom a politik

Seznam rubrik